Posts

Showing posts from September, 2017

Πλαστό epimedium macun, Μέρος 2ο

Image
Πλαστό epimedium macun, Μέρος 2ο Πλαστό- απομίμηση- fake epimedium macun έχουμε στο δεύτερο άρθρο μας (σειρά δύο άρθρων για τα πλαστά epimedium macun), από τη μαρτυρία χρήστη του facebook Mustafa Topuz (πηγή της φωτογραφίας).

Πλαστό epimedium macun, Μέρος 1ο

Image
Πλαστό epimedium macun, Μέρος 1ο Πλαστό epimedium macun Πλαστό epimedium macun αναφέρει η εταιρία Themra στην επίσημη ιστοσελίδα της στο facebook! Ψάξαμε και βρήκαμε το συγκεκριμένο άρθρο για το epimedium macun που «σχετίζεται» με το Brand Name της εταιρίας, αλλά ουσιαστικά αποτελεί προϊόν παραποίησης δεν ελέγχεται και δεν σχετίζεται πραγματικά με την εταιρία Themra!

Epimedium Macun, ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα.

Image
Epimedium Macun, ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα! Ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα σημείωσε το γνωστό πλέον σε όλους μας Epimedium Macun ! Προϊόν πανεπιστημιακής ερευνας που έχει αφήσει τους Έλληνες πιο ικανοποιημένους από ποτέ και τους επιστήμονες άφωνους! Απίστευτο αλλά αληθινό, με τους άντρες να δηλώνουν πιο ικανοποιημένους από ποτέ και τους επιστήμονες να το προτείνουν για 16 βραβεία φυσικής βοτανολογίας μέσα στο 2017!! Το μοναδικό αυτό 100% φυτικό ερωτικό συμπλήρωμα που δημιουργήθηκε από την πανεπιστημιακή έρευνα του πανεπιστημίου του Μιλάνου και την ερευνητική ομάδα του καθηγητή Mario Dell’ Agli αποτελεί πλέον τον πιο έμπιστο σύμμαχο ανδρών και γυναικών και στην Ελλάδα όπως και σε πολλές χώρες του κόσμου πλέον.

Total Pageviews