Posts

Showing posts from 2018

Μην αγοράζετε ή κάνετε χρήση του προϊόντος "VITA-X REVITALIZING CAPSULES"

Image
Μην αγοράζετε ή κάνετε χρήση του προϊόντος "VITA-X REVITALIZING CAPSULES" Το προϊόν « Vita-X Revitalizing Capsules » για τους άνδρες ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία Products affected Vita-X Revitalizing Capsules (7 capsules, labelled with NPN 80053009) Vita-X Revitalizing Capsules (1 capsule, no NPN on the label) (Εταιρεία: Lanlay Healthmetic Inc) Ο ΕΟΦ , κατόπιν ενημέρωσης από την αρμόδια Αρχή του Καναδά, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση του προϊόντος " VITA-X REVITALIZING CAPSULES "  Βάσει της επισήμανσής του, τo συγκεκριμένο προϊόν προωθείται για τη "μακράς διάρκειας ενίσχυσητης ζωτικής ενέργειας των ανδρών" και δεν αποκλείεται να έχει διατεθεί και στη χώρα μας μέσω διαδικτύου. Όπως διαπιστώθηκε, κατά τον εργαστηριακό έλεγχο του προϊόντος από την Αρμόδια Αρχή του Καναδά, το προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη , χωρίς αυτή να δηλώνεται στην επισήμανση.  Η

Διατροφικές πληροφορίες epimedium macun

Image
Διατροφικές πληροφορίες epimedium macun   Διατροφικές πληροφορίες epimedium macun Ο καταναλωτής (καταναλωτές είμαστε όλοι), μπορεί και πρέπει να ενημερώνεται για το διατροφικό και ενεργειακό περιεχόμενο σχεδόν όλων των τροφίμων και να κάνει ενημερωμένος τις επιλογές του. epimedium macun 43gr Ως καταναλωτές, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε-(ζουμε) πώς να διαβάζετε και να ερμηνεύετε τις ετικέτες των τροφίμων. Oι ετικέτες στα τρόφιμα, μπορούν να σας βοηθήσουν να ενημερωθείτε πριν επιλέξετε κάποιο προϊόν και να αποφασίσετε αν θα το συμπεριλάβετε ή όχι στη διατροφή σας, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε συνειδητές επιλογές, με βάση τις ατομικές σας ανάγκες.         Έχετε δοκιμάσει ποτέ το epimedium macun ; Ενημερώστε μας, σχετικά με το προϊόν και τις εμπειρίες σας, στα σχόλια!    

ΕΟΦ - επαγρύπνηση για τα μη εγκεκριμένα προϊόντα, MAXILLIUM, ULTIM8, GOBILOR, BAMBOO-X

Image
ΕΟΦ - επαγρύπνηση για τα μη εγκεκριμένα προϊόντα, MAXILLIUM, ULTIM8, GOBILOR, BAMBOO-X   Ο ΕΟΦ, κατόπιν ενημέρωσης από τις Διευθύνσεις των Ρυθμιστικών Αρχών των κρατών μελών (Heads of Medicines Authorities - ΗΜΑ), προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση των προϊόντων MAXILLIUM, ULTIM8, GOBILOR και BAMBOO-X.                                           

ΕΟΦ - επαγρύπνηση για το μη εγκεκριμένο προϊόν HARD TIMES FOR MEN capsules

Image
ΕΟΦ - επαγρύπνηση για το μη εγκεκριμένο προϊόν HARD TIMES FOR MEN capsules   Ο ΕΟΦ, κατόπιν ενημέρωσης από τις Aμερικανικές αρμόδιες αρχές (FDA), προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή να κάνουν χρήση του μη εγκεκριμένου προϊόντος HARD TIMES FOR MEN. Το συγκεκριμένο προϊόν προωθείται ως συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας και δεν αποκλείεται η διάθεσή του στη χώρα μας μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου που πραγματοποίησαν οι Αμερικανικές αρμόδιες αρχές, το προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη – sildenafil – (Viagra), χωρίς αυτή να δηλώνεται στη σύστασή του και η οποία δύναται να προκαλέσει προβλήματα στους χρήστες, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ασθενών με υπέρταση. Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ. Επισημαίνεται ότι η αγορά προϊό

ΕΟΦ - επαγρύπνηση για το μη εγκεκριμένο προϊόν NATHERB

Image
ΕΟΦ - επαγρύπνηση για το μη εγκεκριμένο προϊόν NATHERB ΕΟΦ - επαγρύπνηση για το μη εγκεκριμένο προϊόν NATHERB καλεί τους καταναλωτές, ώστε σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο μη εγκεκριμένο προϊόν , να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ, ο οποίος τονίζει ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας του από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Πόσο είναι το μέσο μέγεθος πέους στους άντρες ανά χώρα...

Image
Πόσο είναι το μέσο μέγεθος πέους στους άντρες ανά χώρα... Αν ανήκετε σε εκείνους που αναρωτιούνται πόσο είναι το μέσο μέγεθος πέους στους άντρες ανά χώρα σε όλο τον κόσμο, τότε αυτός ο διαδραστικός χάρτης θα σας λύσει κάθε απορία. Δημιουργήθηκε και δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από την εταιρεία Target Map. Ο χάρτης χρησιμοποιεί τα δεδομένα που λαμβάνονται από προηγούμενες μελέτες και παρουσιάζει τον μέσο όρο στο μέγεθος πέους (σε στύση) των αντρών σε κάθε χώρα.

Χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης

Image
Ανδρόπαυση: Πώς θα αναγνωρίσετε τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης Μια εξέταση αίματος είναι ο μόνος τρόπος για τη διάγνωση χαμηλής τεστοστερόνης ή για την μείωση της βιοδιαθεσιμότητας της τεστοστερόνης. Μερικοί άνδρες έχουν χαμηλότερο από το κανονικό επίπεδο τεστοστερόνης χωρίς να εκδηλώσουν συμπτώματα.

Total Pageviews