Posts

Showing posts from April, 2018

ΕΟΦ - επαγρύπνηση για τα μη εγκεκριμένα προϊόντα, MAXILLIUM, ULTIM8, GOBILOR, BAMBOO-X

Image
ΕΟΦ - επαγρύπνηση για τα μη εγκεκριμένα προϊόντα, MAXILLIUM, ULTIM8, GOBILOR, BAMBOO-X   Ο ΕΟΦ, κατόπιν ενημέρωσης από τις Διευθύνσεις των Ρυθμιστικών Αρχών των κρατών μελών (Heads of Medicines Authorities - ΗΜΑ), προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση των προϊόντων MAXILLIUM, ULTIM8, GOBILOR και BAMBOO-X.                                           

ΕΟΦ - επαγρύπνηση για το μη εγκεκριμένο προϊόν HARD TIMES FOR MEN capsules

Image
ΕΟΦ - επαγρύπνηση για το μη εγκεκριμένο προϊόν HARD TIMES FOR MEN capsules   Ο ΕΟΦ, κατόπιν ενημέρωσης από τις Aμερικανικές αρμόδιες αρχές (FDA), προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή να κάνουν χρήση του μη εγκεκριμένου προϊόντος HARD TIMES FOR MEN. Το συγκεκριμένο προϊόν προωθείται ως συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας και δεν αποκλείεται η διάθεσή του στη χώρα μας μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου που πραγματοποίησαν οι Αμερικανικές αρμόδιες αρχές, το προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη – sildenafil – (Viagra), χωρίς αυτή να δηλώνεται στη σύστασή του και η οποία δύναται να προκαλέσει προβλήματα στους χρήστες, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ασθενών με υπέρταση. Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ. Επισημαίνεται ότι η αγορά προϊό

ΕΟΦ - επαγρύπνηση για το μη εγκεκριμένο προϊόν NATHERB

Image
ΕΟΦ - επαγρύπνηση για το μη εγκεκριμένο προϊόν NATHERB ΕΟΦ - επαγρύπνηση για το μη εγκεκριμένο προϊόν NATHERB καλεί τους καταναλωτές, ώστε σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο μη εγκεκριμένο προϊόν , να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ, ο οποίος τονίζει ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας του από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Total Pageviews