Posts

Showing posts from May, 2017

Τι είναι η στυτική δυσλειτουργία;

Image
Τι είναι η στυτική δυσλειτουργία;  Στυτική δυσλειτουργία (Σ.Δ) ονομάζεται συνήθως η ανικανότητα. Είναι μια κατάσταση κατά την οποία ένας άνθρωπος δεν μπορεί να επιτύχει ή να διατηρήσει μια στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής απόδοσης. Τα συμπτώματα μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν μειωμένη σεξουαλική επιθυμία ή λίμπιντο. Ο γιατρός σας πιθανόν να σας διαγνώσει με (Σ.Δ) εάν η κατάσταση διαρκεί περισσότερο από μερικές εβδομάδες ή μήνες. Η (Σ.Δ) επηρεάζει έως και 30 εκατομμύρια άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Εpimedium, επισκόπηση.

Image
Εpimedium, επισκόπηση   Το epimedium - Ελληνικά- επιμήδιο, είναι ένα βότανο, του οποίου τα φύλλα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία φαρμάκων. Περισσότερα από 15 είδη είναι γνωστά ως "yin yang huo" στην κινεζική ιατρική.

To epimedium macun δεν υποκαθιστά φάρμακα...

Image
To epimedium macun δεν υποκαθιστά φάρμακα... To epimedium macun δεν υποκαθιστά φάρμακα (αβαναφίλη, βαρδεναφίλη, σιλδεναφίλη και ταδαλαφίλη) για την στυτική δυσλειτουργία, που έχουν ένδειξη σε αρρώστους με οργανική στυτική δυσλειτουργία.

Epimedium για αύξηση της λίμπιντο;

Image
Epimedium για αύξηση της λίμπιντο; Πόσο αποτελεσματικό είναι το Epimedium (Horny Goad Weed) για την αύξηση της λίμπιντο και της σεξουαλικής σας ζωής; Το Horny Goat Weed (Epimedium) είναι ένα "πικάντικο" βότανο που βρίσκεται στην Ασία και τη Μεσόγειο. To Horny Goat Weed (Epimedium) είναι μια φυσική ουσία και δεν έχει αρνητικές παρενέργειες όταν χρησιμοποιείται σωστά. Αλλά όταν χρησιμοποιείται σε υψηλές δόσεις (1000mg ή και περισσότερο) μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες σε μερικούς ανθρώπους, όπως γρήγορος καρδιακός παλμός, ανησυχία και αϋπνία.

Φυτικά αφροδισιακά κατά της..."ύφεσης".

Image
Φυτικά αφροδισιακά κατά της..."ύφεσης" Είναι η στιγμή να γνωρίσετε τρία φυτά που θεωρούνται από μακρινούς λαούς αφροδισιακά, ιδιότητα που τώρα υποστηρίζεται και από έρευνες. Από τα υψίπεδα των Άνδεων μέχρι τη Σιβηρία και από τα τροπικά δάση της Αμαζονίας έως την Κίνα οι άνθρωποι επί χιλιάδες χρόνια στρέφονταν στα βότανα, τα δέντρα και τους θάμνους, που έτσι κι αλλιώς αποτελούσαν το δοκιμασμένο «φαρμακείο» τους, με την ελπίδα να λύσουν την όποια σεξουαλική ή αναπαραγωγική δυσλειτουργία τούς απασχολούσε. Τώρα, στο «πλανητικό χωριό», πολλά από αυτά τα παραδοσιακά φυτικά αφροδισιακά, που συνοδεύονται από τις περγαμηνές της Εθνοβοτανολογίας και σε κάποιες περιπτώσεις από τα αποτελέσματα κλινικών ερευνών, βρίσκονται έξω από την πόρτα μας. Ας δούμε, λοιπόν, τι έχουν να μας προσφέρουν τρία από αυτά , που θεωρούνται από τα ασφαλέστερα:

Ανεβάστε τη λίμπιντο με τα φυσικά...βιάγκρα.

Image
Ανεβάστε τη λίμπιντο με τα φυσικά...βιάγκρα.  Τα βότανα που χρησιμοποιούνται ως αφροδισιακά, είναι το δώρο της φύσης στη λίμπιντό μας. Ορισμένα αυξάνουν τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστών που προκαλούν αίσθημα ευεξίας και χαράς. Άλλα διεγείρουν τα νεύρα στα γεννητικά όργανα ή υποστηρίζουν τα επινεφρίδια ανεβάζοντας τη λίμπιντο, και άλλα προσφέρουν ενέργεια, ώστε να παρατείνουμε τη σεξουαλική εμπειρία.

Epimedium Macun

Image
Epimedium Macun Epimedium Macun Epimedium Macun : Το φυτικό βιάγκρα που από τη μια προσφέρει αποτελέσματα αντίστοιχα με αυτά του χημικού βιάγκρα και από την άλλη απαλλάσσει από το άγχος του κινδύνου και τις πιθανές παρενέργειες που προκαλεί το περίφημο μπλε χάπι. Mίγμα βοτάνων με: Horny Goat Weed, Tribulus Terrestris, Maca, Galangal, American Ginseng, Siberian Ginseng, Asian Ginseng, Ginger, Cinnamon, Pumpkin, Carob, Pollen, Oat , Nettle, Royal Jelly, Vanilla flavor &font-nbsp; Το Epimedium Macun (Επιμέντιουμ) είναι μια φανταστική 100% φυσική πάστα (μαρμελάδα) με βάση το αφροδισιακό βότανο Epimedium (Horny Goat Weed), δηλαδή “Βότανο του Βαρβάτου Τράγου”! Συνδυάζει και άλλα θαυματουργά δώρα της φύσης με 100% φυσικά συστατικά όπως: ανθόμελο, μελάσα μούρου, Epimedium sp., γύρη, χαρούπι, βρώμη, πιπερόριζα (ginger), γκαλάνγκα (galanga), κανέλα, τζίνσενγκ (American ginseng), τσουκνίδα, τζίνσενγκ (Siberian ginseng), τζίνγκο, (Gingko biloba), τζίνσενγκ (Asian ginseng), κολοκύθι

Τι είναι το epimedium;

Image
Τι είναι το epimedium;   To Epimedium - Επιμήδιο γνωστό και ως horny goat weed , barrenwort , bishop's hat , fairy wings και yin yang huo. Είναι ένα γένος των ανθοφόρων φυτών της οικογένειας Berberidaceae. Η πλειοψηφία των ειδών που βρίσκεται ενδημικά στην Κίνα , με μικρότερους αριθμούς και σε άλλα μέρη της Ασίας και μερικά στη Μεσόγειο.

Total Pageviews