Τι είναι η στυτική δυσλειτουργία;

Τι είναι η στυτική δυσλειτουργία; 



Στυτική δυσλειτουργία (Σ.Δ) ονομάζεται συνήθως η ανικανότητα. Είναι μια κατάσταση κατά την οποία ένας άνθρωπος δεν μπορεί να επιτύχει ή να διατηρήσει μια στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής απόδοσης. Τα συμπτώματα μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν μειωμένη σεξουαλική επιθυμία ή λίμπιντο. Ο γιατρός σας πιθανόν να σας διαγνώσει με (Σ.Δ) εάν η κατάσταση διαρκεί περισσότερο από μερικές εβδομάδες ή μήνες. Η (Σ.Δ) επηρεάζει έως και 30 εκατομμύρια άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.




Οι συνήθεις θεραπείες περιλαμβάνουν φάρμακα συνταγογραφούμενα, ενδοπεϊκές ενέσεις, τα κρουστικά κύματα, πεϊκή πρόθεση - εμφυτεύματα και χειρουργική επέμβαση, αλλά πολλοί άντρες προτιμούν φυσικές επιλογές. Οι έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι ορισμένες φυσικές επιλογές μπορούν να βελτιώσουν τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας.

Πόσο συχνά είναι τα προβλήματα της στύσης;

Εξαρτάται από την ηλικία, αφού στις νέες ηλικίες κάτω των 40 ετών το πρόβλημα αντιμετωπίζουν 1 στους 20 άντρες, στα 40 με 60 προβλήματα έχουν 1 στους 10 και πάνω από τα 60 έτη ένας στους 5 άντρες. Στην Ελλάδα, παρά την έλλειψη μεγάλης επιδημιολογικής μελέτης, η εκτίμηση είναι ότι υπάρχουν πάνω από 500.000 άντρες που ζουν με το πρόβλημα.



Το Epimedium-Ελληνικά επιμήδιο, είναι ένα βότανο (Horny Goat Weed ) που είναι γνωστό για τις αφροδισιακές του ιδιότητες και προσφέρεται ως ενισχυτικό τεστοστερόνης. Αποκομίζει τα λαϊκά ονόματά του από κατσίκες και πρόβατα που ενήργησαν λίγο πιο "βαρβάτα" αφού κατανάλωναν το Epimedium που μεγάλωνε κοντά στα χωράφια τους.



H Icariin (Ικαριίνη) του epimedium, είναι γνωστή ως προνυλιωμένη ένωση φλαβονοειδών και έχει αποδειχθεί ότι ασκεί μεγάλο μέρος της αφροδισιακής επίδρασης. Έχει επίσης αποδειχθεί σε μία μελέτη αρουραίων, η αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης (σε μια προφανώς υψηλή δόση) αλλά και οι μέτριες δοσολογίες αποδείχτηκαν ωφέλιμες για την υγεία των οστών.
H Icariin (Ικαριίνη) του epimedium, δεν έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την τεστοστερόνη στα θηλυκά, όμως δύο άλλες ενώσεις στο epimedium (Icaritin, Desmethylicaritin) αύξησαν στην πραγματικότητα τα οιστρογόνα στα θηλυκά μετά την εμμηνόπαυση.
Το βότανο λειτουργεί ως αφροδισιακό και στα δύο φύλα και η αύξηση των ορμονών που σχετίζονται με το φύλο μπορεί να είναι επωφελής και για τα δύο φύλα.


Epimedium Macun 240gr - All in One:
Το φυτικό βιάγκρα σε συσκευασία 240gr. είναι το απόλυτα ολοκληρωμένο, φυτικό ενισχυτικό τεστοστερόνης – προϊόν All in One. Συνδυάζοντας κορυφαίας ποιότητας φυσικές – φυτικές ουσίες, εμπεριέχει από τα πιο ισχυρά εκχυλίσματα και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας συστατικά, σε μία συσκευασία που επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες των  συνταγογραφούμενων σκευασμάτων.



Mίγμα βοτάνων με: Horny Goat weed, Tribulus Terrestris, Galangal, American Ginseng, Maca, Ginger, Siberian Ginseng, Asian Ginseng,  Cinnamon, Pumpkin, Carob, Pollen, Oat , Nettle, Royal jelly, Vanilla flavor.

Έχετε δοκιμάσει ποτέ το epimedium macun; Ενημερώστε μας, σχετικά με το προϊόν και τις εμπειρίες σας, στα σχόλια!


Πηγές: άρθρων:
healthline.com
imop.gr
examine.com

Comments

Total Pageviews