To epimedium macun δεν υποκαθιστά φάρμακα...

To epimedium macun δεν υποκαθιστά φάρμακα...



To epimedium macun δεν υποκαθιστά φάρμακα (αβαναφίλη, βαρδεναφίλη, σιλδεναφίλη και ταδαλαφίλη) για την στυτική δυσλειτουργία, που έχουν ένδειξη σε αρρώστους με οργανική στυτική δυσλειτουργία.



www.bodydesign.gr

Όμως σε ψυχογενή, νευρογενή, ενδοκρινικά και αρτηριακά αίτια και σε ασθενείς με διαταραχή στύσης (νέους και μέσης ηλικίας άνδρες) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να βοηθήσει, αν συνδυαστεί με την κατάλληλη παρακολούθηση - θεραπεία επιστημόνων όπως σεξολόγο, ουρολόγο, ή νευρολόγο, ψυχίατρο κτλ.




 

 Κανένα από τα παραπάνω φάρμακα σε μορφή χαπιών που αναφέραμε, αλλά και οι   ενδοπεϊκές ενέσεις δεν έχουν αφροδισιακή δράση, δεν αυξάνουν δηλαδή την ερωτική επιθυμία, ενώ το epimedium macun έχει τέτοια δράση και μάλιστα σημαντική.



Τα υπάρχοντα χημικά φάρμακα στον Ελλαδικό χώρο που χωρίζονται σε  δύο κατηγορίες: τα χάπια και τις ενδοπεϊκές ενέσεις, χορηγούνται ΜΟΝΟ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.



www.bodydesign.gr
 
Το epimedium macun 240g είναι 100% φυτικό προϊόν και χορηγείται ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ και απευθύνεται τόσο για άνδρες όσο και σε γυναίκες.




 
 
 
 
 Έχετε δοκιμάσει ποτέ το epimedium macun; Ενημερώστε μας, σχετικά με το προϊόν και τις εμπειρίες σας, στα σχόλια!


 
Πηγή των φωτο1,3,4: www.imop.gr 

Comments

Total Pageviews